lördag 25 april 2009

En härlig varm Lördag.

I dag så har det varit ett totalt underbart väder och vi= Jag och Son (sambon fick välförkänt sovmorgon) gick ut klockan 8 i morse och har varit i princip ute sedan dess. *skönt, men tröttsamt*
Liams cykel har gått många mil i dag, han är så lycklig över att vi äntligen plockat fram den. Vi skulle en sväng på Solbacken för att handla och glädjen var stor då vi upptäckte att det var både hoppborg, godisregn och en massa kaniner och djur att klappa, samt ponnyridning!Världens gladaste och goaste lille son åkte och klättrade och ville inte alls sluta då det var dags att gå vidare. Det har varit en riktigt toppendag för honom och det märktes att det tagit på krafterna då han somnade över matbordet och la sig på kanten på sin tallrik så att den slog upp i ansiktet på honom, då vaknade han och skrattade. =) Det gjorde faktiskt vi också..

Skam den som ger sig. =) Hoppas att ni också haft en toppendag. Nu ska vi mysa ihop oss i soffan och jag ska för en gångs skull njuta några bitar apelsinkrokant choklad.

Inga kommentarer: