fredag 10 april 2009


Ätit massor med gott hos mormor till middag+ efterätt *lyxigt* Här hemma har jag, sambon och sonen spelat lite tv:spel. Det verkar som att attityden på de två testosteron bärarna här hemma INTE är bra vid vinst!! Och jag var kvällens STORA förlorare! *suck*

Nu har vi nyss renbäddat alla sängar på övervåningen. Sambon hjälper sonen att göra sig klar för sängen och vi ska tända lite ljus och se på Så ska det låta. Bra artister i kväll så vi hoppas på något storartat! =)
Stackars lillgubben verkar bli mer och mer förkyld ju längre dagen har gått.. hoppas att det är borta då han vaknar i morgon!

2 kommentarer:

Rickard sa...

Hm, när man man använder "Så ska det låta" och "storartat" i samma mening är det nåt som är fel, så fel....=) Stackars lillgrabben, så mycke snor och så liten näsa. Kan inte vara kul =( Tror han behöver hänga med nån riktigt häftig, cool och fräsig person...alltså JAG! Ska se om man inte kommer ut och hälsar på imorgon (eller idag, beroende på när du vittjar bloggen efter kommentarer) men det märker ni =)

Dessie sa...

Ha ha, låter bra!