söndag 20 september 2009

Mina älsklingar

Nöjd pappa på bild får massage av sonen som var ännu nöjdare eftersom att massagen bestod av att slå sin pappa!! I dag har killarna lekt.. massor. Jag hann vara ute i 20 minuter själv och måla på bordet innan Liam kommer ut och säger att kungen pappa rapporterar att det blir stekt palt till middag. Så springer han in för att fråga kungen pappa något och samtidigt som han stänger dörren så hör jag hur han ropar "Mästare, vad blir det för palt??"
Helt förstörd så inser jag att det ju inte går att lämna dom själva överhuvudtaget, sonen kan ju bli skadad för livet!! =D

2 kommentarer:

Rickard sa...

Alltså, jag tycker du är grymt bra på skriva och duktig på att uppdatera bloggen. Men det är lite jobbigt att läsa när textstorleken ändras. Varför blir det så? Är det nån inställning? eller ändrar du eftersom? Bara en åsikt från en tjuvbitter norrlänning :)

Dessie sa...

Det är jag själv som ändrar textstorleken, har inte tänkt på att det är jobbigt att läsa, tycker bara att det ser lite roligare ut med variationen istället för om det är enhetligt. =)