onsdag 16 september 2009

Glömt att dela med mig.

I går så ringde jag till vårdcentralen igen, eftersom att "Vi ringer förmodligen upp" betydde att dom INTE gör det!
Hur som haver så hade svaren kommit och vi tillhör inte familjen svin.. utan det är någon annan influensa! Det känns lite både och må jag säga. Nu när vi redan varit sjuka och ju klarade oss ur detta galant så hade det ju lika gärna kunnat få vara svininfluensan.. får då hade vi ju lixom inte behövt oroa oss framöver, och även lille bebis hade haft antikroppar mot detta.
Nu blir det väl att vaccinera sig iallafall.. kanske...

3 kommentarer:

Åsa sa...

Jag har hört att det är kvicksilver i vaccinet så tänk dig för om du ska vaccinera dig innan bebben kommer. Men det är kanske inte så stor risk att du hinner det. =)
Kram

Frida sa...

Nä något kvicksilver tror jag absolut inte att det är i vaccinet, ALLA borde vaccinera sig. Då slipper dom flesta av oss få det! Det testas grundligt innan det släpps som vaccin. Tro inte på det media säger utan på vad smittinstitutet säger:-)))

Dessie sa...

Jo men det är kvicksilver i vaccinet, men det är så yttepytte lite att det är mindre är vad det är i insjöfiskarna vi äter. Det hade nåt att göra med att det behövdes för att få "ingredienserna" som är i att kunna verka tillsammans.. typ som ett "lim" för att hålla ihop allt. Men det är sant att om alla kunde vaccinera sig så skulle ju inte spridningen bli så stor.