söndag 3 maj 2009

Vårstädningen har börjat!!


Det är verkligen så att våren känns som en tid då det ska fejas och städas för att välkommna sommaren och solen.
Men i år så har vi gjort DET som vi pratat om sedan vi flyttade in!
Vi har vårstädat vårt förråd, vi har tagit ut ALLT jag har kollat igenom och lagt i högar, slänga, spara, skänka och bebis (Eftersom att det ju strax ska användas så skulle ju detta få hamna längst fram.)
Sambon har burit som en vansinnig och efter att ha gått igenom och sorterat allt så finner vi att när vi bär tillbaka saker så är det nästan tomt inne i förrådet.
Men däremot så är slängas-högen enorm. (Och det var verkligen bara skit i den också, inte så att vi slängt mycket som inte borde) Tänk att allt detta stått i vårt förråd och tagit plats så till den milda grad att vi nu har ex. 6 st. julgransbelysningar eftersom att vår varje år "försvunnit" så det slutat med att jag köpt allt nytt. Detta känns som en stor sten som lyfts från hjärtat och nu har jag full koll på var alla bebiskläder och sängkläder till spjälsängen som ska tvättas är.
Vilken lycka!!
Nu väntar jag på att pizzadegen ska jäsa klart och så ska det festas loss på pizzan och sedan VILA!! Sonen har efter vår krävande dag redan somnat ihopkurad på kökssoffan. =) *söt*

Inga kommentarer: