torsdag 20 januari 2011

Smått är gott.

Har ni sett mina söta små portionsformar?
I dessa lagades det hallonpaj till efterätt i förrgår. Lite lyxigt faktiskt att få var sin varm liten skål direkt från ugnen och toppa med lite glass. *mums*
I dag har jag laddat mina batterier genom fika med en vännina på Café Lilla Marie. (Klicka på namnet för vägbeskrivning)
Det är verkligen så mysigt där och har du vägarna förbi Skellefteå (eller bara bor här och inte ännu provat på) och inte vet var ni ska fika så är det verkligen stans mysigaste fik. Inrett i gammeldags stil i ett gammalt hus, med flera små rum, härliga tapeter, fina slagbord och precis min stil.

Nu efter trevligt sällskap och vuxenprat så är jag hemma igen med en helt ny energi och känner mig redo att greppa stora sopen för att försöka röja bort leksaker, disk och tvätt som på något mystiskt sätt lyckats smyga sig in överallt. *fniss* Och bara göra mysigt inför helgen som faktiskt närmar sig sakta men säkert.

Ha en skön eftermiddag mina sköna. =)

Kram Dessie

7 kommentarer:

Zinkhjärtat ♥ sa...

Åh så gott med paj och glass!

Visst får man extra energi när man har varit och gjort något roligt:)

Stor Kram Annelie ♥

Erika sa...

Hej!
Bodde i Ske-å medan jag pluggade och saknar faktiskt Lilla Marie, verkligen mysigt ställe!
Har nyligen hittat till din blogg och jag får mycket inspiration av dig och din fina blogg! Mina stora intressen också är inredning (ljus/lantlig/shabby) och trädgård, har dock inte tagit steget att börja blogga än. Ser fram emot att fortsätta följa din fina blogg! :)

Kram Erika i Altersbruk, Piteå

vita hjärtan på tråd sa...

Ja ett fika med en god vän är aldrig fel. Då fyller man verkligen på energidepåerna! Kommer att bli jättefint med orden i hallen! Får jag fråga var du har hittat de små efterrätts skålarna?! Dom var ju så söta. Är själv förtjust i saker med "prickar" på!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

kram Linda

PS! Du ÄR förlåten om Myrten:)!!

Lantligt i smultronbacken sa...

Trevligt att göra pajen i portionsform. Det är faktiskt lite roligare och lyxigare att servera så tycker jag

Kram Teres

Inreda Mera Hemma sa...

Lilla Marie är helt klart bästa & mysigaste kaféet i skellefteå:)

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Mmm va gott och fint det där såg ut !!
Hoppas du inte sliter ut dig på städningen nu , så att du inte orkar med helgen ;-)
Kraam/Lotta

Therese sa...

Vägarna förbi Skellefteå kanske jag inte kommer ha, men dina pajer ser ju helt ljuvliga ut och kul att göra dem i små skålar!

Hoppas du får en trevlig helg! Kram Therese