fredag 14 januari 2011

Lite tuffare

Jag hittade dessa lampor till sängborden på Åhlens, har sneglat på dem ett tag men nu när det var halva priset så kunde jag ju inte låta bli utan var tvungen att slå till.Eftersom att de gjorde att sovrummet fick lite tuffare känsla så satte jag upp min Ikea ram som legat i förrådet i flera år. Den passade perfekt på knoppbrädan. Nu vill jag ju så klart inget hellre än att tapetsera om i sovrummet för att få en lite varmare känsla.. Jag vill in med ännu en av favoritfärgerna.... GRÖNT!

Oj vad man vill mycket.. men jag ser det som ett friskhetstecken?! Den dagen som jag slutar med mina vardagsdrömmar, då mår jag inte riktigt bra. =)
En härlig Fredag önskar jag er.
Kör försiktigt i halkan ni som ska ut på vägarna.
Kram Dessie

7 kommentarer:

Monica sa...

hej !!
Läckert,läckert,läckert blev det !!!
Jag är också en stor älskare av grönt,har det lite här och där, men mest till våren kanske...
Håller med dig,så länge man håller på och ändrar och fixar, så mår man bra, man går framåt och förändringar är nästan alltid positiva,det är stilltjan man ska akta sig för !!
Kram,
monica

Inreda Mera Hemma sa...

Vad fint det blev:) gillar lamporna & ramen som jag också har uppsatt i mitt hem;)

Fika till veckan:) Stor kram så länge

Åppå Källbackan sa...

JA! Det är minsann ett redigt friskhetstecken!! :D Efter att jag varit utbränd märkte jag att jag blev frisk när idéerna och kreativiteten kom tillbaka, och då gick det inte att få stopp på den heller ;)

Ha en jättetrevlig helg, och akta halkan du också ;)

Kram Sandra

Skogslyckan sa...

Håller med dig, man måste få drömma och planera, det är ju en del av oss bloggares vardag. Grönt är en färg jag tror många av oss längtar till om våren, jag har tyvärr inte så mycket grönt, men tycker det är mycket vackert!
Ha en mysig fredag!
Kram Pia

Åppå Källbackan sa...

...jag skulle ju också skriva att grönt är min favoritfärg också, och att sovrummet kommer bli grönt redan nästa vecka!! :D

Kram, den samma ;)

Lilla Kullan ♥ Hemma på Landet sa...

Snygg lampa.:-) Stina

amanda sa...

Åh! Fin lampa! Vad kostade den och vad heter den?:-)