måndag 17 januari 2011

Vackra vita vintervärld

Ja men vad snö det kom nu då!!
Vi hämtade vår nya snö skoter i går och var ute och körde (bil, med skoter på släp) i snöyran sent i går kväll. Man såg INGENTING! Så vaknade vi i dag upp till en värld alldeles överfylld av snö.
Jag har spenderat morgonen med att lämna Liam på dagis och sedan skottat tak. *pust*(Så här ser maken ut då han är orolig att han just dränkte grannen med snö! *fniss*)
Här har ni mina gullkillar som är ute och kör snöslungan. Charlie älskar det och ropar "taktone" (traktor) hela dagarna i förhoppning att någon då ska uppenbara sig. =)

Ser ni vilka vackra kottar min gran har..

Jag har varken tagit bort
adventsgranarna ute eller kransarna på dörren.. måste man det bara för att jul är över?!? Jag tycker att det blir så tomt utan dem så de får sitta kvar än så länge.


Fattar ni hur mycket snö vi har nu! Det räcker upp under fönsterbläcket. Vilken tur att jag inte vill ta bort granarna ännu för dom sitter ändå fast och lär ju så göra till i sommar någon gång! *fniss*Nu ska jag ut och fortsätta.

Ha en bra dag sötisar.

Kram Dessie2 kommentarer:

Therese sa...

Vad härligt med så mycket snö! Som ligger kvar också;) Här är det nån form av varannandagsväder... ena dagen faller snön, nästa spöregnar det, nästa fryser det till is. Antingen eller får det vara, en massa snö och några minusgrader, eller helt enkelt ingen snö alls!
Ha det så kul med nya skotern:)

Ha en skön måndag, kram Therese

Zinkhjärtat ♥ sa...

Hej!
Här har det regnat och töat ett par dagar så vi har snart ingen snö kvar!
Endast ett tjockt lager glashal is på vägarna!!!
Stor Kram Annelie ♥