söndag 23 januari 2011

Loppande loppa.

Ja det skulle man nog kanske kunna kalla mig. För det är en av alla saker som jag sysslat med i helgen. På bilden är en av alla saker som jag funnit.
I vårt hus så finns det ingen riktig kaffedrickare.
Detta innebär att då jag och Liam ska göra våra underbart goda chokladbollar så måste vi alltid stöka fram kokaren och göra en liten liten skvätt kaffe.
Detta tycker jag är både onödigt och bökigt så detta löste jag i går genom att inhandla en kaffetratt (Allvarligt.. så heter det väl inte??!? Men jag kan inte komma på något annat ord.) av porslin. Fin tycker jag att den var, och så fyller den sin funktion.. 1-2 msk kaffe till mitt och lillemans bollebak. =)
I dag blir det åka av... hmm.. ja men typ.
Vi ska nämligen åka med bilen och hämta vår skoter pulka så att vi faktiskt kan fara ut hela familjen på en liten skoter tripp.
Och så har vi bokat in en härlig fjällsemester till i påsk! *längtar*
Ha en skön Söndag
Kram Dessie

4 kommentarer:

Änglarnas hus sa...

Hallojsan sötaste dessie!!

Jo men visst heter det väl så?!..
Jag har letat i åratal efter en vit sådan..har sprungit på gula..men inte haft turen!

Hittade du något mer kul!! Ääälskar att höra om andras loppislycka!!

Ha en ljuvlig söndagskväll!!
Kramis Sanne!

Ida H sa...

Vilka fina bilder. !
Jag var själv på loppis i veckan & införskaffade ett "muskedunder" till skänk som jag nu ska slipa & måla...pust! Vi dricker inte kaffe heller & det ställer alltid till bekymmer då chokladbollarne ska tillverkas. Då jag har gäster brukar jag frysa in "rest"kaffet i iskubber för att ta fram vid bakning & dylikt...testa vetja!
Givetvis ska den bli vit!
Ha en fin vecka! Det var trevligt att titta in hos Dig!
Kram Ida H

The House of Antoinette sa...

Ja, visst är de söta i porslin...helt underbara...vill oxå ha!!!

Jag tycker det låter helt rätt med kaffetratt då hajjar man ju i alla fall vad som menas, jag har även hört "melitta hållare" och "filterhållare"...näe jag håller på kaffetratt...

Ha det toppen, kram Anette

Romantiska Hem sa...

Tack du rara för din kommentar den värmde mitt hjärta! Nu ska jag njuta lite av dina underbara inlägg, har ju tyvärr missat endel i bloggvärlden nu när det varit slut tampen på skolan. KRAM