tisdag 18 januari 2011

Tisdagstema-mattor

Ja fabrikens tisdagstema är alltså mattor. Jag är ingen riktig mattmänniska.. Jag köper nån matta som jag tycker är så fin, och så åker den ut efter en stund.
Var jag verkligen gillar att ha en varm mjuk matta är inne i badrummet. Det är så skönt att stå på då man ska göra sig klar på morgonen då man kommer ned och det är lite golvkallt.
Jag hade fram tills alldeles nyss en vit ryamatta där inne.
Men så kom jag på att jag skulle testa att tvätta den i tvättmaskinen och ja.... jag plockar fortfarande rya från maskinen om jag säger som så..Dessa härliga våriga badrumsmattor hittade hos Cellbes. Speciellt den gröna skulle kunna få ligga i vårt badrum inom en snar framtid.
Detta är den enda matta som vi har hemma som kommer tillbaka lite då och då. Den kom in i julas med har nu kastats ut igen..
Den här bilden på den var dock den enda jag hade.. Tv:spels VM i mysdress och stortofflor pågick hemma hos oss. (lägg märke till att det är dom vuxna och inget barn som spelar!!!)

Ja det var det.. titta in på Fabriken för mer inspiration.


Skön Tisdag önskar jag er mina vänner.

Kram Dessie

5 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Tack snälla du för hälsningen! Din blogg är också fin och det är ett fint hem ni har, har tittat igenom en del.
Visst är det ljuvligt med mjuka mattor i fina färger!
Kram Eva

Himmelriket sa...

Härligt mysrum, en underbar bild med den söta lilla bebben i förgrunden ;)
kram ullamaria

Marias Château sa...

Jag är inte heller någon riktig mattmänniska. Det är svårt att hitta vackra mattor som både passar in i husets atmosfär och är praktiska. Känner även till det där med att det är de vuxna som spelar tv-spel medan barnen tittar på:). Kul att det är fler som har barnasinnet kvar:)

Trevlig vecka till dig!
Kram Maria
http://mariaschateau.blogspot.com/

Zinkhjärtat ♥ sa...

Tycker att vita mattor är fint men kan tyvärr inte ha dem här hemma. Vi har ju två fyrfota vänner och de beige/vita mattorna vi har slängs hela tiden i tvätten:)
Stor Kram Annelie ♥

Noelia sa...

Hej,
Tack för du bloggar om oss!

MVH Noelia, Cellbes.se