lördag 1 januari 2011

Nytt år, nya möjligheter

Hej alla underbara människor som tittar in hos mig.
Jag bugar och bockar ödmjukast över att jag får dela min vardag med er och att jag fått så många bloggvänner under året som gick.
Tack tack tack till er!Gav ni några nyårslöften i går?
Jag gav några stycken. Först det sedvanliga äta mindre sötsaker och motionera mer. *fniss* Men även att göra mer saker som får mig att skratta... År 2011 är året jag ska skratta mig genom. Älskar att skratta, man mår verkligen bra av det.
Så detta blev mitt löfte till mig själv!
Måste visa er bilder på vad söta grannen gjorde ute på vårt område i går.. han tände facklor runt hela området, och släckte all annan utebelysning.
Det blev så underbart vackert att hade inte hela familjen varit störtförkylda så hade vi nog spenderat hela nyårsaftonen utomhus.
Tack kompis J för det! *ler*

Det var bara jag, maken och barnen som firade hemma hos oss i går och då klockan slog tolv hade vi redan skjutit våra raketer, skålat i Pommac, skrikit "skål" och "gott nytt år" åtaliga gånger, hunnit bädda barnen i säng och själva krupit ned med en stor förpackning näsdukar under filten i soffan.
Efter 3-rätters middag och spelkväll i väntan på de spännande fyrverkerierna så var våra huvuden helt slut och då barnen inte orkade mer så var även vi lyckliga över att få mysa ihop oss i liggande ställning, så dunkandet i huvudet upphörde.
I dag går det som varje nyårsdag en massa mysiga filmer på tv, vilket passar oss perfekt en dag som denna.
Ha en skön dag mina vänner.
Kram Dessie

2 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

God fortsättning på det nya året.

Jag ger inga nyårslöften längre utan har nyårsönskningar istället.

Kram Teres

fröken knopp sa...

Mmmm...Önskar dig en underbar början på det nya året, o ser fram emot ett nytt tillsammans i bloggvärlden!! :)

Varmaste Kramarna Elin