torsdag 6 januari 2011

Blommor & mörker

Det är mörkt ute, som vanligt känns det som då man försöker fota. Längtar efter solens strålar, jag behöver dom känner jag.
Dessa blommor klarar sig utan solen iallafall, dom har till och med sin egen ljuskälla.....Jo det är ju min fina lampfot (som jag fått i present av underbara mr. Man) som var en av dessa saker som hamnade under målarpenseln i går.
Lite pill med att måla den, och ännu är bara första varvet avklarat, men jag gillar den bättre vit än bronsfärgad känner jag redan.
Lite trött i ögat är jag denna morgon, Charlie har svårt att sova på nätterna och det slutar oftast med att vi har båda barnen i sängen framåt morgontimmarna.
Och så har jag slarvat med sängtiden då det gäller mig själv på sista tiden igen. Nu blir det skärpning med tidiga kvällar igen.
Jag känner min kropp och vet att jag måste lägga mig klockan 22 för att vara mitt bästa jag dagen efter. Och min familj förtjänar ju verkligen att ha mig på topp.


Kram Dessie

5 kommentarer:

Renoveringsdags sa...

jätte fina! jag letar just efter några snygga lampor och har kommit underfund med att det blir att fixa till några själv;) Jätte mysig blogg du har Kramiz

Anonym sa...

Samma här slarv ned sömnen och det fungerar inte om man har en liten som sover sämre på nätterna måste också skärpa till mig:) kram Frida

Dessi sa...

Ååh, vem saknar och längtar INTE efter våren. Här har det kommit hur mycket snö som helst i natt, och vi bor ändå i Skåne... Suck!

CaramellePastelle sa...

Mmm, så fin lampfoten ser ut. Jag har också lite målarprojekt, bl a måla en tallrikshylla, men jag har sannerligen ingen lust. Kanske återkommer inspirationen när barnen börjat skolan igen?
Kram Camilla

Lilla Blanka sa...

Hej söta Dessie!

Åh vilken fin lampfot! Jag tycker det är så himla svårt att hitta fina lampor.

Samma problem med sömnen jag med.. kommer liksom aldrig i säng :)

Du undrade om olivträden.. Jag tar dem till diskhon två gånger i veckan och sköljer igenom dem helt, så att jorden alltid håller sig fuktig. Samtidigt sprayar jag kronan/bladen meed en vattenflaska, och detta verkar funka ganska bra.

Kram
Mia