onsdag 19 januari 2011

Fyller sinnet med flora.

Ja dessa har jag legat med näsan inne i de sista dagarna.
Har planerat, funderat, grubblat, beställt fröer, beställt fler trädgårdsböcker.. funderat lite mer.. räknat pengar... grubblat, och återigen planerat. =)
Suger åt mig all inspiration som en svamp.
Fick jag en handfull önskningar så skulle det på listan strax efter världsfred, evig lycka och en frisk familj osv. stå utbyte av växtzon. Jupp då skulle vi helt drastiskt bli zon 2 eller nåt liknande istället för den 5:a den i dag är! *fniss*

Fast det går att göra mycket ljuvligt med det som finns nu också.
I år kommer sommaren att gå i växthusets, markstenens och de snabbväxande perennernas tecken.

Nu ska jag göra mig klar för jag och svägerskan ska med barnen på Leos lekland i dag.

En trevlig Onsdag önskar jag er alla.

Kram Dessie

5 kommentarer:

Inreda Mera Hemma sa...

Ha så kul på Leos kram

Bittan sa...

Härligt att planera och drömma trädgård ! Jag vill inte bara byta ut växtzonen utan hela detta landets kalla klimat. Undrar hur det ska gå till ,vintrarna blir ju bara värre o värre . Då är det smart att ha allt klart och uttänkt tills det äntligen är dags att hugga i. Mot vår och sommar :-)

Kram Bittan

Mia sa...

Visst är det kul att planera trädgården. I år tänkte jag börja så fröerna redan i februari så de hinner växa upp och ge skörd innan det blir kallt.
Men visst tar det tid och kostar en del om man vill få en mysig trädgård. De som bodde i huset innan inte hade något intresse allt som fanns var en gräsmatta vilket i och för sig var bra men dyrt blir det att fylla.

Trevlig kväll
kram Mia

Lilith sa...

Tusen tack för din fina kommentar på min blogg igår! :)
Den här tiden på året är det verkligen härligt att dyka ner med näsan i trädgårdsböcker och frökataloger och planera och drömma sig bort... Så mycket inspiration man får, så många nya idéer, och helst skulle man ju sätta igång och förverkliga dem genast, vilket naturligtvis inte går när snön vräker ner där ute. Men våren och sommaren känns lite närmare när man får drömma sig bort ett tag. Lycka till med alla dina trädgårdsprojekt! :)

Villa Björkenäs Backen sa...

Hej!

Vad fina bilder!
Ha en fin kväll!

Kram