onsdag 19 januari 2011

Vad tror ni?!?

Först och främst vill jag börja med att tacka för alla fina kommentarer som ni är så duktiga på att lämna.
Ni gör mig verkligen så glad!
Ja, här har jag dragit ut, klistrat ihop och satt upp en text som jag tänkte måla på väggen i hallen. Tror ni det kan bli bra??
Är ni som jag att ni hunnit med en massa olika stilar innan ni till slut känt att ni hittat den rätta?!?
Ifall det är så.. minns ni vad det började med? Alltså vad det var för grej som startade er makeover mot den stil ni har nu?
Det vet jag.
Det var denna underbara lykta som startade allt.
Blev alldeles förälskad då jag såg den hänga inne i den lilla butiken och köpte den till hallen. (Den hänger fortfarande kvar på samma plats)
Problemet var bara nu att ingenting passade till lyktan.. men jag var så överdrivet förälskad så istället för att byta lyktan så påbörjades en renovering av hallen så att den skulle passa lyktan!! (hallen hade då hunnit vara beige ett år efter vår senaste renovering.)
Och efter att ha fått till det i hallen så blev jag så nöjd att denna stilen spred sig sakta men säkert till resten av huset..
Visst är det lustigt ibland vilken liten sak som kan vara den avgörande.


Jag och barnen är jättetrötta efter en dag full med bus och kul på leklandet, så efter att ha lagt dom tidigt i sina sängar så ska jag ta på pyjamasen och krypa ned under täcket med mina härliga trädgårdsböcker!

Ha en riktigt mysig kväll.

Kram Dessie

5 kommentarer:

Villa Björkenäs Backen sa...

Hej!

Vad fint!
Du har en jätte fin tallrikshylla med !

Ha en fin kväll!

Kram

amandahornfeldt sa...

Jag blir så glad när jag kommer in på din blogg! Tack för det :)

Katarinas trädgård sa...

Vilken fin text, vad duktig du är! Ligga i soffan och lata mig och läsa trädgårdsböcker är mer min stil...
Kram
Katarina

Lantligt i smultronbacken sa...

Texten kommer att bli jättebra där.

Det som fick mig att hitta rätt i vår stil nu var två saker. Först blev jag så inspirerad av Leilas bakprogram med alla gamla ting i en lantlig känsla men kände ändå att det var lite för mycket färg och många saker. När jag senare hittade ett repotage från ett lantligt hem i en tidning, där det liknade Leilas men med mer vitt och lite av hennes saker vissa årstider. Då hade jag hittat hem.

Kram Teres

Inreda Mera Hemma sa...

Vad fint:) det som började min stil var nog teak vardagsrums bordet som jag köpte på blocket innan var det bara ett virr varr tror jag;)

Vad tror du om att ses tis 25 jan hos Emma i ursviken? Kraaam