söndag 9 januari 2011

Fynd man njuter av

Ja så är det för mig då man trillar över något som man behöver och har letat efter till en riktigt billig penning... Då njuter jag!
Nu bjuder jag på en inte allt för snygg bild inifrån vårt köksskåp.
För här är dom, mina nya vardags glas. 179:- för 12 st på Rusta.
Ja det kallar jag fynd, och nu får jag kasta alla missfärgade gamla glas.. ÄNTLIGEN!Dom hade även en vit jättesöt mat servis för en liten peng. Gillar att dom börjat med sånt på Rusta. Det är ju annars inte stället man tänker på att gå till då man ska ha nya glas och nytt porslin. Men från och med nu så kan man ju det. =)
Om min lilla dröm nu blir sann så innebär det att slita ned några köksskåp och sätta upp öppna hyllplan istället. Vi får se hur/om vi lyckas göra en "mini makeover" i köket på bästa sätt.
Planering pågår..

Det blir en tidig kväll i säng för mig nu.
Godnatt.

Kram Dessie

7 kommentarer:

Åppå Källbackan sa...

Det låter som ett intressant projekt med öppna hyllplan istället för köksskåp. Jag övervägde tanken, men då skulle jag ju inte få använda de gamla fönstren som skåpdörrar :)

Sandra

Lantligt i smultronbacken sa...

Jättefina glas, jag ska också köpa dem men de är alltid slut här hemma. Ska göra ett försök imorgon igen och se om de har fått hem fler.

Kram Teres

Frun i Grubban sa...

Men gu vad jag blir avundsjuk! Jag vill också ha öppna hyllplan, tycker inte alls om som vi har det nu, vitrinskåpet är bara för hemskt...

Kikade på bloggarna du tipsat om, växthusen var verkligen jättefina. Längtar ännu mer till sommaren nu! Vet inte om vi kommer bygga i sommmar, vi nog måste fixa om hela gården först tror jag. Om Magnus bara visste vad som väntade honom ;)

Såg pardörrarna du pratade om, kommer bli så himla fint!

Jag tokgillar din blogg, är så imponerad över hur mycket du hinner!

Veronica

Monica sa...

Jättefina glas !!!
passar både till vardag och fest tycker jag !!!
Ser lite franska ut och vilket pris, förstår att du njuter !!!
Önksar dig en trevlig vecka,
Kram,Monica

FräckaSyster sa...

Jättefina glas till riktigt bra pris! =)

Ha en bra dag!
Kram Jenny

fröken knopp sa...

Åhh de där glasen har jag med, jag älskar dem!!! O vet du vad?! De går helt ypperligt att diska dem i diskmaskinen, underbart!! Så även här hemma är de snygga vardagsglas!! :)

Varmaste Kramarna Elin

Zinkhjärtat ♥ sa...

Hej!
Vilka fina glas du har köpt! Lite roligare med vardagsglas på fot:)
Stor Kram Annelie ♥