torsdag 13 januari 2011

Hur då?

Hur tar man snygga bilder i ett fönster?!? Nån som vet?? Eftersom att jag inte lärt mig detta ännu så får ni väl kisa då ni ser på dessa.. *fniss*
Jag har sytt klart de nya gardinerna till köksfönstret. Grubblade länga på hur jag skulle göra dem eftersom att jag bestämt att jag ville göra gardiner med spets, men är egentligen ingen "spets tjej" och ville att den skulle vara lätt att ta bort ifall jag ändrade mig.
Så här blev det till slut iallafall. Jag lät knytbanden vara av spets. Men då kunde jag inte göra rosetter av dem för då skulle dom bli för sockersöta, utan de får bara hänga.
Just då jag sytt klart, strukit dem. samt satt upp dem så kom jag ju så klart på ännu en lösning på mitt problem. Jag skulle ju ha satt dit en grå spets så hade det genast fått en lite tuffare feeling. Men men, nu får det vara så här tills vidare.

Detta är kökets nya blommor. Jag vet inte ens vad dom heter.. nån som vet?!? Jag älskar dom iallafall, ludna och mysiga. =)

Om ni kisar hårt på sista bilden så kan ni se att mitt i allt det vita så är det även en vit spets. *hihi*

Nu ska det städas som aldrig förr... ok då.. som alltid förr.. för i morgon ska vi och hämta vår lilla tjejja som vi inte träffat på flera veckor nu, och så blir det brödbak och pulkaåkning i morgon.

Ha en skön Torsdag mina vänner.

Kram Dessie


5 kommentarer:

Amanda sa...

Vilken fantastiskt mysig blogg du har! har fastnat och läst flera sidor.. :)

Zinkhjärtat ♥ sa...

Hej!

Vad duktig du är - gardinen är jättefin!

Jag vet inte heller vad blommorna heter men den var helhärlig:)

Stor Kram Annelie ♥

Lantligt i smultronbacken sa...

Jättefina gardiner, roligt med lite nytt.

Jag har sytt några med och har banden helt uppifrån så är det bara att byta dem mot andra olika årstider istället för att sy fast dem. Ett tips om du vill variera.

Kram Teres

Inreda Mera Hemma sa...

Tjusiga:-D Kram på er

vita hjärtan på tråd sa...

Dom blev ju jättefina! Bra gjort! Vilket roligt sy projekt! Har tänkt sy liknande till vårat badrum - jag hoppas det går vägen! Jag och symaskinen är inte alltid de bästa vänner....!!

Ha det så bra!

Kram Linda