lördag 15 januari 2011

Godmorgon Lördag.

Visst är väl helg morgnar underbara?!
Här går vi runt och myser på med var sitt.. några njuter ett bad, några leker på övervåningen och jag har satt en bagels deg på jäsning i köket. Och ingen av oss har kommit sig ur pyjamasen ännu... Totalt kravlös morgon!Barnen älskar att hjälpa till att baka bagels, det är själva det där hålgörat och snurrandet på fingret som dom gillar mest. =)
Måste bara visa er mina söta krydd lådor i plåt. Det är 3 st och den största är väldigt stor, så jag hade tänkt ha kryddor i den.. men tydligen så hade jag mer kryddor än jag trodde och alla tre blev fulla! =)


Njut av dagen och varandra mina vänner.
Kram Dessie


5 kommentarer:

The House of Antoinette sa...

Åhh, vad härligt det låter. Vi fick dock INTE en sådan ljuvlig morgon idag då vi försov oss till kl 10 och sonens samling till hockeyn är kl 10:30. Här har det varit orkan bland väskor och tvätthögen, snabb frukost för sambon o sonen. Herrejösses vilken fart det blev här...MEN nu får ialla fall lilla jag sätta mig i lugn o ro och njuta av frukosten.

Ha en underbar lördag, kram Anette

Bittan sa...

Mysig blogg du har med sååååå vackra bilder !!!
Tur att du hittade mej så jag hittade till dej. På återseende .

Kram Bittan

Katarinas trädgård sa...

Verkar ha varit en riktigt skön morgon! Hej och tack för hälsningen på min blogg, förresten! Härliga bilder här hos dig, vi "hörs" snart igen!
Hälsningar
Katarina

gamla skolan sa...

Åh ! Det låter såå mysigt , precis så som en ledig Lördag skall vara !! Själv har jag varit uppe tidigt och jobbat och skall imorronbitti också :(
Hoppas att du får en lika mysig Söndag !
Kramar Susanne ♥

Amanda sa...

Vilka fantastiskt fina köksgrejor! Var hittar du allt? :)
Kram!