måndag 5 januari 2009

I går så blev det så att svärmor ringde och ville behålla lillen en natt. Så vi blev helt barnlediga i går. Detta firades med skräpmat, bullar och alla olika onyttigheter (I dag är det slut med det för i dag så börjar jag träna.) En av filmerna som vi såg va en väldigt oseriös och rolig film som heter House Bunny. Rekomenderas om ni vill titta på en film och helt slippa använda er hjärna, utan bara glo och skratta lite. Det jag blev förvånad över var att Demi Moore och Bruce Willlis dotter Rumer är med i filmen, visste inte att även hon börjat i filmbranchen... meen å andra sidan så har hon ju att brås på... så varför skulle hon inte det?! =)
Komedi från 2008 med Anna Faris, Emma Stone, Kat Dennings, Colin Hanks, Katharine McPhee, Beverly D'Angelo, Dana Goodman, Lauren Hill, Kellan Rhude, Kiely Williams, Monet Mazur, Rumer Willis, Sarah Wright, Kathleen Gati, Rachel Specter m fl..
Den före detta utvikningstjejen Shelly blir utslängd från ”The Playboy Mansion” och hamnar av en ren slump på ett jobb som husmor på UCLAs töntigaste elevhem. De sju tjejerna på elevhemmet är de mest socialt handikappade och nördigaste tjejerna på Universitetet. Det blir Shellys kall att få ordning på dem och vända deras motgångar till framgång.
I dag blir det simma med Emma och sedan kanske bara stå på vågen och äta morötter och invänta resultat. (Det är ungefär så bra tålamod som jag har!)
Godmorgon

Inga kommentarer: