måndag 22 december 2008

snart knyts påsen igen


Nu är alla julklappar inhandlade. Klädkammaren är fylld av saker och de bara väntar på att bli omslagna. I kväll ska jag laga mat som vi ska ha med oss på julafton och sedan i morgon så åker vi till svärmor och svärfar för att fira först födelsedag och ju sedan så klart jul! Full fart i kväll efter att jag tagit nacksving på lillgrabben och fått ned honom i sängen.=) Detta innebär att jag inte hinner fika med tjejerna i kväll och detta deppar jag lite för. Men vi ses ju efter jul tjejer! Nu står middagen i ugnen och nybadade Liam springer runt här näck och är hel lycklig över att han har äntligen har jullov. Nya bilen hämtas i morgon och vi ska nog ta med oss en släp så att vi får med oss skotern hem efter jul! Så mysigt att få puttra runt här i skogarna och spy avgaser!=)
Massor med folk blir vi i ett litet hus på julafon + tre barn var ett par av dem är väldigt hyperaktiva. Men vi brukar ha så mysigt.. längtar!
God jul på er.

1 kommentar:

Rickard sa...

Ha ha! jag gillar "looken" Liam har! "Det här är mina bitches! Jag är kung" Klockrent! Han är ju kung men han ska inte få veta det riktigt än för då går nog hans ego överstyr ;)