måndag 1 december 2008

Paus!!

I helgen har det varit en hel massa roligt. Fredagen va det lite dricka och spel hemma hos Denny, va inte hemma föränn klockan va 4. Mycket klokt av mig med tanke på att jag för det första: skrev medd. till sambon att jag hittat nån (jo lägg märke till att jag uttryckte mig med nån! Precis som jag hittat honom utanför dörren och funnit det passande.) kille skulle skjutsa hem mig, detta meddelandet skickade jag 1.30 och meddelade att jag nu alldeles strax va på väg hem! Han blev inte alls orolig när han vaknar upp kl. 3.45 och fröken sambo fortfarande inte är hemma. För i Dessies värld så kan ju inte en omgång med Alias till ta så lång tid, bara en liten stund extra!=)
För det andra: Så skulle jag ju upp med Liam klockan 8.30, och sedan skulle det bakas, så mer sömn hade ju varit ett plus. Men är huvudet dumt.... ja ni vet. Kul hade vi då iallafall.
I Lördags va det hockey. Jag och sambon stod och hurrade dom fram till seger! Ja, det va ju några fler som hurrade också, men jag känner ändå att vi hade mycket med själva segerbiten att göra! ha ha Sedan skräpmat och en film, som Dessie faktiskt höll sig vaken till... ett tag!
I går så va det ju som ni vet första advent och vi hade hela huset fullt med folk. När vi är samlade hela närmaste familjen så är vi 15st. Så hemma i vårt lilla hus så blir det lite trångt med såååå mysigt! Vi åt lussebullar å pepparkakor, drack glögg å lyssnade på julmusik. Svärmor ringde efteråt och tackade åter igen och berättade att nu hade hon fått igång sin julstämning!....
I dag så städas det för fullt efter i går. Tar mig just en paus med en kopp glögg medans jag lyssnar på tvättmaskinen som jag tror är på väg ut genom väggen. Men nu måste jag snart bege mig för att hämta lilleman från dagis. Hans lilla kusin (lika gammal fast bara mindre.=)) är på besök med övernattning hos min mor, så dom ska träffas och busa på i dag. Dom är så mysiga. I går va dom alla tre kusinerna här och sprang runt, helt galet vilket liv dom kan föra. Men kul har dom.
Liams äldre kusin (fyller 4 i Jan.) ramlade och slog huvudet i går, han stod och gnuggade huvudet då jag gick fram till honom och sa " Men få se Leo, hur gick det där? får jag kolla så inte huvudet sprack!" han vände sig så jag fick titta.. "Nä men vilken tur, det höll. Men du kanske vill att jag ska blåsa ändå?" han står fortfarande och gnuggar sig på huvudet, rynkar ihop ögonbrynen och tittar ned i golvet och svarar efter en stund. " Nä, det tog inte tillräckligt ont för det. " Ha ha, vilken unge, ingen knussel om det inte gjorde riktigt RIKTIGT ont! =)

1 kommentar:

Frida sa...

Jag måste säga att jag beundrar dig att du orkar ha ett adventsfika med 15 pers, jag tror inte att jag kommer dit... om jag kommer dit hoppas jag att jag är 35 år & har 2 små knods... det är 8 dit... Oj... det är inte så länge. o köp rosenrot du får helt ny energi, try it! Hugs