lördag 6 december 2008

Lugn och ro råder på vår gata.


Sitter i soffan. Liam sitter bredvid mig med en popcornskål och vi ser på tecknad film! Myskväll hemma hos oss alltså. I går drog lillprinsen ut genom dörren och konstaterade att han inte ville sova hemma utan han ville sova hos gamma (gammelmormor). Och eftersom att hon höll med honom när han stod på bron och knackade på, så blev det så att han sov över och vi fick sovmorgon i morse! Skönt, men underligt nog så är jag trots detta så trött att jag håller på att gå under just nu! Sambon är med grabbarna på isen och visar sina färdigheter som hockeymålis. Och min plan är att lägga lilleman i sängen snart och sedan kolla på någon tjejfilm eller en gammal goding. Jag och Liam var och handlade i går och vi köpte ett pepparkakshus som vi skulle sätta ihop i dag (var planen iallafall) men det va trasigt när vi öppnade det, så vi måste och byta ut det. jag undrar hur många blåsor jag kommer att få av det smälta sockret i år? Förra året fick jag tre st. =) Vi får se om det rekordet överträffas i år!

3 kommentarer:

emma sa...

tyvärr så går jag skola till 16 på måndag, på tisdag så går jag till 12, kan du då? går till 12 onsdag och på torsdag så börjar jag skolan 12... du får välja och vraka när du vill simma!!

Frida sa...

Ja jag vet inte om dom schema anscvariga riktigt hade så bra koll... denna gång, men det blir ju fel ibland för alla det får man ju acceptera, jag får nog helt enkelt bita det sura äpplet & acceptera. Kom gärna förbi i morgon jag ska på marknaden med Sandra & Emma, haka gärna på! Sen ska vi fika:-)

Frida sa...

Så det jag skulle säga är ring gärna före du ska komma , kram