fredag 12 december 2008

Dagen till ära!


Har just skjutsat lilleman på dagis, sitter i soffan med laptopen i knäet och en mugg med grönt te bredvid mig. (har köpt ett te som heter "Grön madame" på te- magasinet, rekomenderar detta starkt. Jättegott!)

I dag ska det skuras golv, handla mat och slås in presenter för i kväll så kommer lille svågern m. flickvän på besök för att äta middag och se idolfinal här hemma. Han fyller år i morgon så vi ska passa på att uppvakta honom i dag!

I går kväll hade jag en "må bra kväll" med mig själv, Jag gjorde ansiktsbehandling och fransk manikyr, och så kröp jag ihop i fotöljen och läste min bok. Ett säkert tecken på att Dessie inte längre är svetsare till yrket är att jag nu har min långa välvårdade naglar tillbaka och att jag inte längre kan döda någon genom en enkel örfil eftersom att huden på händerna är så hård... Aaaaaah jag saknar mitt jobb!=)

Nä det här går ju inte.. teet blir ju kallt...

1 kommentar:

Sofie sa...

Ibland har jag god lust att skjuta dem. Nu råkar det vara så, att det inte är hundarna som håller mig vaken om natten. Jag har inte sovit på fyra år, det är bara sån jag är. Men nån natt med några månaders mellanrum är det en hund som grinar, och då släpper jag ut den, som substitut till att höra den grina hela natten och sen torka piss från golvet på morgonen. Så det så!