torsdag 11 december 2008

fin finare finast!
Jag sket i mina göromål i går kväll och drog till stan, till Vila hudvård. Där hade Frida och Mariell fixat ihop en mysig liten kväll där vi fick lära oss lite om olika hudvårdsprodukter, och färg och stil analys som Mariell håller på med. Helt fasligt så mycket man inte visste, ex. att alla har en väskstil!!!!! Det visste jag INTE! För att träffa Marielle och få veta ned i minsta detalj, precis vilka färger man passar i, till vilka kläder, väskor, smycken man bör ha. Så betalar man 2000:- och det tar 4h. Själv så köpte jag av hennes Id-serie, en mineral fondation och ett mineralrouge, blev jätte jätte nöjd efter att jag nu på morgonen satt allt på plats! Så himla skönt att nu så har man inte smink som huden tar skada av utan det är BRA för huden att ha på sig sminket! Kan det bli bättre?!
Och så var ju Frida där och visade sina smycken, blev så himla sugen på att beställa en sådan där kedja med Liams namn på en bricka! Snyggt, snyggt! Helt klart mysig kväll var det!
Tog kort i uteljus efter jag sminkat med förhoppning att ni skulle se hur naturligt det ser ut.. Men ljuset gjorde nästan att jag ser blå ut! Armbandet som jag har på mig är design a la Frida Holm!
Här kan ni gå in till tjejernas hemsidor ifall ni är intresserade att kolla vidare!

1 kommentar:

Frida sa...

VAd fin du blev, ja det blev en lyckad kväll! Älskar mitt nya SMINK, alla borde prova ID sminket
VAd säger du om att ses lördag kväll? Emma & Sandra var sugen...