lördag 14 mars 2009

Uuurk...

Jahapp... vaknade klockan 2 i går natt, fick kraftig magsjuka..typ.. av nåt slag. Det underliga är att sist jag träffade nån som skulle kunna smittat mig va när jag handlade på Willys. Och det misstämmer ju som tidsmässigt från det att jag skulle ha blivit smittat tills det bröt ut..?.. Men nu har jag en fundering till... Kan det vara mitt pennicillin?! Jag har som sagt några dagar till sambon att det känns som att penicillinet gör mig illamående, så jag har dragit mig för att ta det, men när jag till slut stoppat det i munnen så har jag börjat må illa.
Så nu först drar jag fram paketet och läser innehållsförteckningen.
Där står:
1. Furadadin skall tas med mat, dels för att minska illamåendet, dels för att förbättra effekten.- check!! Det har jag faktiskt gjort, men illamående JA
2. Mindre vanliga biverkningar (förekommer hos färre än 1 av 100) Illamående och kräkningar+ överkänslighetsreaktioner kan förekomma. Symtomen är andnöd, feber, trötthet, hudutslag, klåda, yrsel, huvudvärk, diareé, astmatiska symtom, muntorrhet, muskelsmärtor. - check, inte allt men fasen större delen av det.

Om någon av dessa biverkningssymtom uppträder ska behandlingen avbrytas och läkare kontaktas.- Jo men tack, jag tror nog att jag gör det!

Men nu till den goda nyheten. 15 timmar efter att jag börjar kräkas så fick jag äntligen sluta! Jipiiii!! Lyckan är total! =) Nu ska jag njuta av att jag kanske klarar av att äta något!

1 kommentar:

Frida sa...

Hoppas att kräkningarna är över för den här gången....
O var försiktig med att äta för mycket igen även om du mår bra...
Hoppas att du får en jättehärlig dag med de dina=)
Varma kramar Frida