söndag 15 mars 2009


Sminkningen i morse var totalt onödig! Dagen har förflutigt mycket i gråtandets tecken. Här har vi sedan i morse sett på olika sorgliga filmer, var av den sista orsakade störtfloder från mina kinder.

Handling: Holly Kennedy har träffat sitt livs kärlek i den glada, spontana och kärleksfulla irländaren Gerry. Så när Gerry blir sjuk och dör står Holly helt handfallen. Men det visar sig att Gerry har haft en plan och skrivit tio brev som levereras en gång i månaden, på olika fantasifulla sätt, till Holly för att hjälpa henne med sorgen och vidare med sitt liv. Varje brev avslutas med "P.S. I love you".

Vilket väder vi har haft i dag! Helt makalöst. Vi gick ut på prommis, satte oss ute hos mamma för att sola i det vackra vädret och under tiden vi lapade sol så passade sambon och sonen på att dra ut på en skotertur. Det hjälpte humöret en hel del att sitta utan jacka och mössa i solen och lyssna på snön som smälte och porlade från taket.

Nu ska vi snart äta. Revbensspjäll och potatismos tillagar jag i dag medans grabbarna är på övervåningen och spelar tv-spel. Det sprider sig en ljuvlig doft här hemma när revbenspjällen är satta i ugnen och jag hör kommentarer från övervåningen. Man blir hungrig av att vara ute!

1 kommentar:

Sofia sa...

Tack för att det inte bara är jag som är labil... Jag grät från första minuten av filmen till den sista. Fick nästan ingen lugt mellan hulkningarna... Tur att han var så förbannat snygg den där irländaren, annars hade jag aldrig överlevt filmen.