onsdag 11 mars 2009

Lite mer vuxenpoäng insamlade..

I går så kom jag fram till att jag var tvungen att dra mig in till stan och handla... Vi har här hemma bestämt att vi måste försöka dra ned på vårt matkonto (Vi handlar mat för ca. 3500:-/mån, detta är bara hem. Alltså inte medräknat att man äter ute ibland.) och eftersom att det känns onödigt att bara handla utan att tänka och sedan "äta" upp pengarna (eller kasta bort saker som hinner bli dåligt) som man ju hade kunnat göra nåt roligare för. Så i går så blev jag så himla vuxen att jag satte mig ned och skrev en veckomatsedel, tittade genom förråden efter vad som fanns och vad som behövde inhandlas. Skrev en lista och drog mitt mogna arsle till Willys och inhandlade där tre kassar mat för enbart 400:-!!! Då har vi alltså all mat+ en hel del till för hela veckan. VÄRT! Jag vet att jag nu tänker OCH agerar som en pensionär, men det skiter jag i, jag känner mig helnöjd!

2 kommentarer:

Sofia sa...

Jamen det är ju så himla tråkigt att lägga pengar på mat! Och priserna nu för tiden är ju hutlösa... Ja, jag är nog också lite av en pensionär när det kommer till mat. Brukar komma på mig själv med att stå och jämföra priser och så handlar det bara om typ 1.50:-. Men många bäckar små... =)

Kram

Frida sa...

Ja vi gör också så.. men man faller tillbaka där emellan och är på Kvantum och hanlar & vips så blev det dyrt. Jag har en birthdays gift till dig så jag tycker vi ska ses snart:-)kram