fredag 6 mars 2009

Rix Morgonzoo


Skrattade lite i morse på väg från dagis. På Rix Morgonzoo så intervjuades Elisabeth Höglund från Lets Dance. Så pratar dom om melodifestivalen och vilka hennes favoriter var. Ja hon gillade BWO och så nån annan men vilken det var har hon ju glömt efter som att hon ju har alzeimers (säger hon så där spontant lite för sig själv medans hon försöker minnas) *Alla i studion bryter ihop och kan ej sluta skratta*
Så frågar dom om Agnes låt.. Nej den gillar hon inte.
Nähä men nu får du lov att lyssna på den iallafall konsteterar dom för nu ska vi spela Agnes bidrag till melodifestivalen. Ja jag ska skynda mig att hålla för öronen svarar Elisabeth och hela studion bryter ihop igen samtidigt som Agnes nasala stämma börjar strömma ut genom högtalaren.
Hon är som så där tjuvrolig på ett sätt som jag älskar när folk är. Ja det va roligt. Men trots detta så hoppas jag för allt i värden att hon inte håller sig kvar i Lets Dance i kväll utan lämnar plats åt dem som faktiskt kan dansa!
En fundering: Om Agnes är förkyld och snorig och ej kan andas genom näsan... låter det då något när hon sjunger?

1 kommentar:

Rickard sa...

Att man kan bry sig om Let`s Dance! Fattar ni inte att det är ett sjukt djävla skämt från tv4? För att se vad man kan få kändisar att ställa upp på för att få lite tv-tid? Dom fick ju Jesper att åka skridskor i tights för helvete! Jag skrattar fan så jag storknar! By the way, låt Agnes vara, hon är min blivande fru. Jag är fjortisförälskad i henne :) Det lutar åt ett fikabesök hos er imorgon mitt på dan. Funkar det?