måndag 30 mars 2009

Drömmer så konstiga drömmar på nätterna. I natt så var jag på en tatoobåt och ville göra en tatuering med Liams namn på insidan av min handled (som jag ju vill ha på riktigt) och en indiankvinna som jobbade tillsammans med han som tatuerade försäkrade mig att en så liten tatuering inte alls skulle göra nåt för bebisen i magen.
Så började hon prata med andar för att få reda på vilka som skulle få följa med henne i hennes lilla eka av frigolit för att få träffa tatueraren. (det va hon och andarna som bestämde vilka som skulle få tatuera sig.) Så väljer hon ut mig och några fler, men då börjar jag leka med frigolitbåten genom att HOPPA på den.. och den går av på mitten och indiankvinnan muttrar nåt om att den som gjort detta har hon god lust att kräva på 20 djurhudar! Tills hon upptäcker att det är jag och då får jag en present istället, efter att jag bett så mycket om ursäkt.. Så konstaterar jag att jag inte kommer att hinna tatuera mig innan jag måste gå.
Och så vaknar jag!
Så här är det varje natt nu, underliga drömmar om allt möjligt. Resultatet blir ju att jag aldrig känner mig helt utvilad då jag vaknar!
Jag undrar om mitt undermedvetna försöker tala om för mig det så många andra redan har förstått.. jag är sjuk i huvudet! =)

1 kommentar:

Mamma Stina sa...

Jobbigt med konstiga drömmar som stör i sömnen. Hoppas du kan sova bättre.
Ha en fin dag!