torsdag 21 januari 2010

Se upp i backen!!

I går var det en härlig dag hemma hos oss. Vi samlade ihop hela familjen för att grilla korv, dricka choklad, åka madrass & pulka i backen. Barnens små ben pinnade upp för backen hur många gången som helst och kusinerna var överlyckliga över att få vara med varandra hela dagen.

Solen sken och det kunde inte ha varit en vackrare vinterdag! Sedan gick pojkarna vidare till snögrottan som jag, herr Sambo och Liam var ute och grävde för någon dag sedan. Liam var jättemallig och visade stolt upp den för lilla kusinen! :)

Härligt med sköna dagar som man kan spendera utomhus nu efter att det över jul varit mycket kallt och ruggigt väder så man igentligen inte velat gå ut..
I dag ska Storebror lämnas på dagis och jag och lillebror ska ta en lång promenad. Nu är det ju brudklänning 2010 som det ska arbetas för.. *hihi*

1 kommentar:

Vita rosor och förgätmigej sa...

Åh vad härligt det ser ut! Hur gamla är dina barn? Mina två yngsta på 2,5 och 1,5 år avskyr verkligen att vara ute. Det är bara älsta på 4 som tycker att det är kul. Tänkte om det är en ålderssak... Önskar att vi oxå kunde vara ute sådär utan en massa skrik ;0).
Kram/ Anna