tisdag 26 januari 2010

Många tankar

En massa saker surrar sunt i mitt huvud nu för tiden. Vi ska gifta oss i Augusti och har väl äntligen i princip bestämt oss för hur vi vill att det hela ska gå till. Men det är ju ändå så mycket som ska bestämmas... Och just nu känns det inte så roligt, utan mest övermäktigt.
Hur ska man lyckas ställa till med ett kalas som sätter ett märke i tiden för oss och får det att kännas verkligen som vår speciella dag med en extremt liten budget? För det är ju det som är grejjen, jag ser ingen lycka i att ösa ut en massa pengar på att gifta sig och måste leva "snålt" efteråt. Bara för att det skulle vara stort, fint och påkostat. Vi vill ha det litet, fint och billigt. Och det är lite svårare faktiskt!Sedan har vi ju lillen som måste döpas, nu har vi äntligen kommit fram till hur vi vill att detta ska gå till också.
..................
Badrummet vårat måste verkligen renoveras eftersom att den gamla plast mattan på golvet spruckit upp och detta måste åtgärdas innan det blir vattenskada!!
........................................................................
I veckan blir det att ringa en massa samtal för att så de stora hjulen att börja rulla! *spännande*
Och tankarna fortsätter att gå runt och runt och runt....
............................................
(Bilderna lånade från Bröllopsguiden)

4 kommentarer:

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vad skoj att ni ska gifta er! Vi gifte oss i maj förra året och det var också ett lågbudgetbröllop. Jag gjorde mycket själv men maten beställde vi catering till. Det var verkligen värt massor! Brudbuketten kan man enkelt binda själv, tårtan kan du kanske få hjälp att baka av någon vänlig själ, korten kan man göra själv osv. Mitt tips är att höra med många olika innan du bokar något för det går att pressa priserna! Tänk ut vad som är viktigt för dig och strunta i vad andra tycker. Det är de sakerna du minns i slutändan. Det viktigaste är ändå att du har roligt under tiden du planerar bröllopet för det är den största delen *hihi*.
Du får gärna fråga om du vill ha några specifika tips!
Kram/ Anna

Sofia sa...

Lugn bara lugn... Bröllopsfixaren kommer till påsk! Och lugn termin verkar jag ha också, trots att jag läser 200%, så du kan få all hjälp du vill! Säg bara till, vissa saker kanske är billigare, lättare att hitta och bättre här i söder.

Och skulle du vilja gifta dig i en knälång jättefin vit klänning utan axelband med lite böljande kjol (som ser precis ut som en kort bröllopsklänning) i sidenliknande tyg så har jag en du kan låna. Jätte fin är den!

Nä det här ska du inte vara oroad över. Men håller med föregående om att det måste vara roligt att planera eftersom det är det som tar tid...

Och badrum, vem behöver ett badrum när man ska få gifta sig?! Strunta i badrummet, ni har ju nära hem till dina föräldrar... Det funkar väl med två små barn? =)

Kram

Emma sa...

Åååå jag blir alldeles glad!!! MYS med bröllop, jag är sååå glad för er!!

Frida sa...

Åhh vad mysigt det låter. Det kommer att bli en kanon sommar.