söndag 3 januari 2010

Drömmer mig bort..

Jag har nu kommit fram till att huset som vi spanat in nog kanske hellre kallas för torp än stuga.. Ingenting är uppkollat eller ordnat kring detta utan är ännu bara drömmar. Men drömmen om detta gamla torp med brutet tak, gamla stora spröjsade fönster, ved-spis i köket och en gammal lössläppt vildvuxen trädgård är ju i min värld en vacker dröm.
Och drömmar kan ju faktiskt ibland bli verklighet. Jag har i övrigt inte alls något intresse av en sommarstuga eller ett torp. Men detta hus har fastnat på min hjärna i flera år nu och allt känns bara rätt i magen.

Insidan är dock inte alls så vacker som dessa inspirerande bilder som jag hittat på nätet visar, men det är gammalt, nött, orginal och kanske om framtiden vill oss väl... vårt!! =D
2 kommentarer:

Frida sa...

Vart ligger det ??? Ja är ni båda med på att köpa ett renoveringsobjekt så go for it , men annars gör det inte jag tror att vissa renoverar ihjäl sig då den ena vill och den andra inte. Om jag fick välja skulle jag också köpa ett charmigare hus som behövde en total renovering men det vill inte min andra hälft så det blir inge med det:-D Hoppas framtiden går er väg & att ni får det då, och att det lige rlite närmare stan;-D

Dessie sa...

Det ligger i Sambons hemtrakter och det som är det roliga med att köpa ett torp är ju det att det inte ska tokrenoveras utan bara besökas och mysas i några veckor per år. Jag vill ha det gammalt.. däremot så kommer det att gå många liter färg för att fräscha upp det, men det är ju något som måste mogna fram så att man inte förstör charmen med det. =)