tisdag 19 augusti 2008

Med spackelspaden i hand


Så stod jag "fit for fight" klockan sju i morse på övervåningen. Så nu är det spacklat och klart och inom 3-5 timmar så kan jag slipa och måla väggen. Va ju tänkt att detta skulle göras i helgen, men energin infann sig inte. Har bara jobbat å sovit.

Nu ska jag sätta fart att sy några kuddar hade jag tänkt så snart kommer det nog bilder på en nyrenoverad hall som jag faktiskt för första gången sedan jag flyttade hit börjat forma till någonting som jag faktiskt skulle kunna vara nöjd med. Skulle vilja ha en ny toalett-skylt, men har inte hittat någon jag gillar.

Har en träningscykel från 1300 f.Kr som står i ett hörn i vardagsrummet som skulle behöva trampas mycket mycket mer än vad den görs. Skulle ha tagit tag i detta även.. trampade i ca. 10 minuter i går kväll och hjärtat slog helt fantastiskt hårt. Av detta så insåg jag att kondisen skulle kunna förbättras.

Ett av problemen är att den ju låter som en skördetröska när man börjar trampa och eftersom att min plan va att trampa och se på tv, så sitter lillen samtidigt som mamma hurtar till sig och skriker "TYST jag hör ju inte vad dom säger...mamma SLUTA!!" Mitt svar blir ju då så klart att "Va?.. Jag hör inte vad du säger när jag trampar..kom HIT och prata.".. VÄRT!!!! Men skam den som ger sig. Jag ska uthärda detta eftersom att det är så dåligt väder hela tiden så att mina promenader inte känns så eggande. och jag är för snål för att gå på gym!!!! Ja det är sant....*skäms* Lösningen blir väl hörlurar till Liam när han ser på tv. =)

Ha en bra Tisdag

1 kommentar:

Frida sa...

alla är som snåla då det gäller gym, alla säger att dom ska köpa gymkort men ingen följer ju med... jag kanske också ska köpa en cykel och ställa i hörnet, då sparar jag ju 4300:- per år..
Vad energi du har, jag ska kanske i morgon öppna min cementpåse och skapa lite... måste styra upp en pyssel kväll, när vi pysslat klart i våra hem... och har tid stor kram