tisdag 26 augusti 2008

Love love love love love


Nu har jag nyss sett en film som heter Definitely maybe. Ååååh, vilken bra film, den måååste ni bara se. Jättebra, och så fick jag ju gråta lite som jag så mycket tycker om att göra till filmer!=) Jag är helt inne på att vilja se romantik/drama just nu. Jag känner att jag på flera år ej varit mättad på denna front vad det gäller filmer. Det och sådana där barnsliga barn/ungdomsfilmer som jag är så äckligt förtjust i har som totalt blivit försummat eftersom att Jonas tycker att det är jättetöntigt, och eftersom att jag inte vågar visa mig "Ocool" inför honom så tycker ju inte jag heller om dessa filmer längre... bara i smyg! =) Nä men på riktigt så eftersom att vi mest ser film tillsammans så blir det ju som så att man ser på nåt som båda gillar och då blir det mycket äventyr å så. Jonas avstår från många jävulst booring krigsfilmer å så slipper han mina dramor. Mina romantiska dramafavvisar måste nog vara: First knight (tack Ante som kom ihåg namnet) och Stolthet och fördom. Åååååh så härligt töntigt romantiska dom är.

I dag så hittade jag min favorit bokserie av Diana gabaldon på Bokus. Beställde sex stycken böcker för 240 kr, fraktfritt!! det tycker jag va jättebra. Nu längtar jag bara efter att detta tjocka paket ska dimpa ned i postlådan så jag får sjunka ned i soffan, tända läslampan och försvinna in i en annan värld. Återigen så går ju dessa böcker mycket i romantikens tecken... med en massa åtrå... *suckar*.. det är så bra!

I veckan så styr jag över filmvalet eftersom att Jonas jobbar natt. Så jag ska nog försöka mätta mina behov litegrann tror jag.=)

1 kommentar:

Frida sa...

Jag ska också på stan i dag, känner mig lite hängig så det kanske inte blir så långvarigt alls, men vi kan väl ringas och kanske ses, får jag ge dig en grattis kram