söndag 31 augusti 2008

Lite trött i ögat

Så sitter vi hela familjen här i soffan och stirrar på Disney Channel. Stålande sol ute hela dagen och vi har byggt och hamrat i takt ute på bron. Nu har vi satt in alla fönster och spånskivor på innerväggarna. Det blev jättebra, och ni ska allt bara målas ljusgrått invändigt. Så ska vi ta hit en elektriker som drar elen ut på bron och så kan jag sätta upp lamporna i fönstren på sidorna. Det kommer att bli jättemysigt när det sista "piffandet" är klart. Men just nu så sitter alla och gäspar efter en rätt hård dag.
Liam följde med mormor och styvmorfar ut i skogen och kom hem med en korg med bark, kottar och mossa. Jättefint, det ska jag spara och dekorera med i jul.
I morgon jobbar jag natt och detta innebär ju att jag skulle försöka hålla mig vaken länge i kväll. Vet inte alls hur jag ska lyckas med detta eftersom att jag verkligen är trött, och resten av familjen kommer att krypa till kojs tidigt och jag är helt fucking värdelös på att hålla mig vaken. jag är förmodligen den mest kvällströtta människan i hela världen, ja det måste vara jag! Så därför är 22-06 ingen bra tid för mig. Jag har normalt börjar gäspa vid 20-tiden på kvällen och ska efter det dra på jobbet.=)
Nä nu blir det badet och en bra bok. God natt

1 kommentar:

Sofia sa...

Tjoho!
Blev så arg över att böckerna är så förbannat dyra så jag köpte bara hälften... Vad nu det ska vara bra för eftersom jag i vilket fall måste inhandla dem senare!

Hoppas du och familjen mår bra!
Kram