torsdag 21 augusti 2008


I kväll jobbar jag. Känner mig välle sisådär peppad på detta eftersom att min älskade son ALDRIG vill låta sin mamma sova ut. Klockan 05.20 skulle han stiga upp i dag. Å då tjatar han ju tills man är så less att man stiger upp bara av det... Han har ju upptäckt hur han ska få upp mig..=) Fast då är han ju så söt ungen när han märker att jag är grinig, för då kommer han och kramas å säger att han älskar mig. Då går det ju inte att vara irriterad, trots att man kanske skulle vilja bara för att man är så trött. Ja ja, vilka världsproblem jag har.=)

Har brukat min "brun utan sol" a la airbrush style.. Får väl se om det blir bättre än sist, då sprayade jag för nära så jag fick ett oranget sträck så min vänstra vad. Vilket passade jättebra eftersom att jag skulle på begravning i kjol denna underbara dag.. Typiskt. Hoppas att det går bättre nu, annars så måste jag ju erkänna att jag inte klarar av sprayformer och kasta skiten.

Just nu är det barnprogram på tv:n och jag måste bara säga att Svamp-bob fyrkant ÄGER! Det är så himla bra humor.. ex. Patrik (en sjösjärna, och Svamp.bobs bästa vän) ska fira att Svamp-bob ska bli befodrad och gör detta genom att klä av sig naken, sticka en vimpel mellan skinkorna där det står "grattis Svamp-bob", tar sig upp i skyn på en hangglider och skriker och hurrar. Det ääääääääär så himla kul! Nä nu ska jag få i mig lite frukost och sedan så ska jag göra mig klar och dra in på stan en stund efter att jag lämnat lillen på dagis.

Ha en bra dag allihopa

2 kommentarer:

Sofie sa...

Åh jisses så sjukt snygg jävla ljuslykta. Finns den "på riktigt" eller är det bara en bild du grävt fram? Förresten så har din son och min hund mycket gemensamt. Jag får inte sova heller. Min hund tjatar så jag stiger upp för att jag blir less. han krafsar på mig, slickar mig under fötterna, krafsar, slickar, krafsar. Men Liam kanske bara säger "mamma mamma mamma"?

Anonym sa...

Hej stumpan! Jag hör rykten om förlovning! GRATTIS!!! Blir det bröllop inom ett år nu då?

Kram