torsdag 22 oktober 2009

Torsdagen börjar mörkna..


Jag har problem att fundera ut middag i dag..*suck* Visst är det jobbigt då man måste hitta på samma dag vad man ska äta.. tacka vet jag vecko matsedeln som jag vanligtvis gör!

I dag är jag trött.. jag menar riktigt trött. Lillen har inte riktigt velat sova i natt, eller ligga ned, inte ens i min famn då jag låg, eller satt.

Så i natt har jag gått runt med honom och vyssjat och vaggat i flera timmar. Och när lilleman passade på att ta en sovmorgon till klockan 8.45 efter vad han nog också tyckte var en påfrestande natt, så fick mor i familjen vackert lov att kliva upp med Liam klockan 7 i morse.


Nu hör jag Liams skratt eka utanför fönstret. Han och "Gamma" är ute och krattar löv och leker. Jag fick lov att knuffa ut honom då hon klev in och frågade om han ville vara ute med henne.. för nej han ville ju bara vara inne. Han har kommit in i någon "Nej, inte ut.. där är det kallt"-period som jag aldrig sett honom i tidigare, vi brukar ju alltid vara ute mycket.. eller ja, har alltid varit tills nu då lilleman kom till världen. Nu har vi varit ovanligt mycket inne.. fråga mig inte varför eftersom att jag är mycket medveten om att både barnvagnen och ungen är flyttbara.. det har bara blivit så.

Ja ja, tur att han har kul där ute nu iallafall. Nä hur blev det nu med den där middagen.....

1 kommentar:

Sofia sa...

Låter som om den där perioden kan ha kommit sig av att storebror vet att lillebror är inne och då kan man ju kanske missa något om man går ut...? =)

Men det går säkert över när det kommer en massa rolig snö!! =)

Kram kram