onsdag 15 juli 2009

GRATTIS LIAM 4 ÅR!!

I dag fyllde vår lilla skrutt hela 4 år och dagen har varit full med kalas och födelsedagspresenter. Liam tog en paus mitt i allt för att berätta hur rolig födelsedag han tyckte att det var. =) Det kändes bra, då har han verkligen roligt. Visst blev det fina kort, dom vägrade ta bort dem från ansiktet för Liam hade just fått dem och nu skulle dom visas.
Efter sång och fika på säng i morse så öppnade han två paket, var av ett innehöll cyklop och snorkel. Detta skulle ju så klart testas i badkaret... "Mamma dom funkar ju! Jag ser ALLT!" *sötis, hur mycket man nu kan se på en badkarsbotten. =)*

När alla gäster kommit och glöden var perfekt för att börja grilla så öppnade sig himlen! Det öste ned och åskade.. Detta löste vår grillmästare genom att lägga upp plåtarna på taket och ställa upp grillen på altanen.
Dock så störtregnade det så att han var tvungen att ta av sig tröjan iallafall för att inte bli dyngsur, helt otroligt att det kan regna så.Nu slappar vi i soffan och jag kommer att krypa i säng på bara en liten stund, hela kroppen skriker efter att ha lagat middag till 14 pers. Mina fötter som ni ser i bild har svullit och känns som bollar. =)
Godnatt
1 kommentar:

Anonym sa...

GRATTIS i efterskott till Liam! Förstår att han haft en bra dag! Kramar