onsdag 29 juli 2009

En produktiv dag

I dag har jag sytt och jobbat i trädgården *pust* så skönt det är att ha det gjort. Jag har klippt häcken och beskurit alla träd och buskar. Sambon var duktig som bara den och har jobbat på altanen. I morgon så kommer Ricke och gästspelar som snickare då grabbarna ska sätta upp innertaket. *spännande*

Vi hann även packa fikaväskan och dra och bada, det var jättekallt i vattnet och massor av "bräms" (allvarligt.. bräms eller broms.. ingen tycks ju veta igentligen vad det heter, det är som efter behag.. eller?!?) så det var väl inte så jättetrevligt, men sonen blev då nöjd iallafall.

I kväll har vi haft trevliga vänner på besök. Så skönt att träffas och snacka skit över en kopp kaffe även om det bara är en kortis.. tiden flyger så fort iväg och man måste bara ta sig tid att ses emellanåt, man märker speciellt på barnen hur fort tiden tickar.. dom växer så snabbt!
Det är så lätt man glömmer att ta vara på varje liten stund som man har tillsammans med människor man älskar, vi tar mycket i livet för givet. Men vi måste komma ihåg att uppskatta varandra och de fina tillfällen som livet bjuder på.

Inga kommentarer: