onsdag 25 februari 2009

Sol i dag

Inte är det väl en dag för tidigt att Victoria och Daniel har förlovat sig. Undrar om det är knugen vår som suttit som stoppkloss eller om det är självvalt. Men nu när dom fått regeringens ok till att förlova sig så öppnas dörrarna för både Carl-Philip och Madeleine att förlova sig om dom så skulle vilja. Så det kanske blir en hel ommöblering i vårt kungahus framöver. =)

I dag så skiner solen och jag känner mig lite extra lycklig just i dag. Sonen undrade hur gammal jag är.. "Ja jag blir alldeles snart 27 år" svarade jag. Så sitter han och tänker och säger "Är det mer än så här många?" och håller upp de tre fingrar som representerar hans egen ålder. "Jo svarar jag, vet du hur många det är, det är så här många.." Svarar jag och visar på fingrarna. Han rynkar på näsan och börjar sedan asgarva för att jag är så gammal. Prova själva att visa er ålder på fingrarna och inse att dom börjar vara alldeles för många! =)
Jag ska iväg på lassa i dag och ta lite prover och så har jag tänkt försöka klämma in mig i nåt solarium någonstans innan jag drar hem.
Lillens hosta låter iallafall mycket bättre och han har ingen feber.
Tror på att detta kommer att bli en toppendag!

1 kommentar:

Frida sa...

Hej

Det tror jag med, titta gärna förbi om duhar tid över jag är hemma större delen av dagen kram