söndag 22 februari 2009

Feber, film & mys

I dag så är det myssöndag här hemma. Detta går tillväga som så att vi går runt i mjukisbrallor, och ser på film mitt på ljusa dan. I like it.
Liam har feber och otäck hosta i dag, men han är trots allt glad och kämpar tappert på här hemma. Syster liten har varit här hela helgen och for hem i dag strax innan middagen. Trevligt med lite besök ibland.
Nu spelar familjen tv-spel på övervåningen och jag är lat i soffan med laptopen på magen. Världens bästa sambo har vikt och hängt tvätt och det känns SÅ skönt att det är gjort. Jag har bara tvättat och kastat det i stora högar utan att ta reda på det. *slarver*

I går följde jag och Sandra med Frida på flärdkväll i Kusmark. Mycket trevligt. Vi hade ett bord där vi visade och sålde Fridas smycken. Vilken kul idé av dom som anordnade. Kvinnor fick komma dit och så fanns det en massör som man kunde skriva upp sig hos och få massage, en hårfrisörska som satte upp hår och fixade frisyrer på dem som ville. Smink och hudvård så alla kunde göra sig vackra. Och så en del olika företagare som sålde smycken, kläder, makeup, ljus. Så bjöds det på buffè (Mycket gott) och vin. Dom hade även tjejer där som lärde ut att dansa linedance och sedan vid 21.30 så öppnade dom pubkvällen för alla. Kul kul. Och så fick vi var sitt toppenfint armband av Frida som hon gjort. Jag är helt kär i mitt. Hon är så himla duktig!

Nä nu ska jag och sonen se på Svampbob fyrkant!=)

1 kommentar:

Frida sa...

Tack:-) Vad trist med feber, vad tyckte du om filmen då???