måndag 16 februari 2009

Måndagen hittills

I dag började dagen med att skjutsa lillman på dagis, körde vidare till lackeraren för att lämna in bilen, IGEN! Hoppas att han lackar rätt färg denna gång!
Sambon passade även på att nämna några önskemål han hade som dom inte kommit överens om så jag målade ögonfransarna och satte läppglans på läpparna och så gav jag mig av för att skamlöst flörta mig fram i den manliga världen! Jag vet inte om jag lyckades, vi märker ju när vi hämtar den! =)

Sedan var det dags att gå in på arbetsförm. Jo för dom har ju ett så smart system att om du är hemma med Vård av barn så blir du avskriven från A-kassa och så måste du gå in och på-anmäla dig igen efter du varit hemma med sjuklingen klart. *Jättejobbigt*

Dagen till ära han jag inhandlat en ny ansiktskräm. Mycket dyr, men jag snålar inte på mitt ansikte. Fick även med en massa gratis-prover på parfymer och div. Då kändes det mycket bättre.. prismässigt alltså!=) Shiseido är märket, jag rekomenderar. Mycket bra!

Lunch med sambon, handla mat och en tripp på apoteket för att fylla på Alvedon förrådet hann jag också med innan det va dax att hämta Liam från dagis.
I bilen på väg hem så sitter han tyst i baksätet och så helt plötsligt så skriker han rätt ut "Vilken bra idé jag fick mamma..... Kan vi inte köpa en radiostyrd banan som kan hoppa och springa?!"
Jo..precis... full av bra ideér är han sonen min!

Ska gräva igenom frysen för att se om jag hittar nåt som liknar middag där inne.

2 kommentarer:

emma sa...

Såååå jävla rolig han är alltså!!! Vart köper du shiseido då? Jag letar en bra ansiktskräm!! KRAM

Frida sa...

Men så söt hihihihi. På lördag gäller det, dom bjuder på middag också och lite vin om man vill:-) Blir skit kul tror jag:-) Sandra skulle kanske också haka på, kram kram