onsdag 8 september 2010

Tystnaden råder på vår gata..

Nu sover barnen, dagen har varit full av stoj och stim. Vi har lekt i lekparken och haft besök av vänner med barn. Hela huset fullt var det och barnen blev väldigt trötta efter lek och skratt. Liam bad att få gå och lägga sig efter middagen. (väldigt ovanligt) och Charlie somnade före middagen. =) Jag själv har njutit av solen, mammaledigheten, mina underbara barn, en trädgårdsbok och härligt sällskap i dag. Vissa dagar kan vara fullproppade av händelser och måsten men ändå så känns dagen lugn och full av njutning. Dessa dagar då inte någonting kan rubba harmonin som du känner i ditt hjärta. Dessa dagar då dina händer jobbar på av sig själva medans du tyst nynnar en glad liten melodi och dagdrömmer dig bort.
Denna dag är en sådan dag.

It´s a happy day.

Kram Dessie

3 kommentarer:

Sirpa sa...

Så fina ord! Vad skönt att du har haft en trevlig dag med barnen och vänner! Och nu kan du njuta av tystnaden!
Kram Sirpa

Vita rosor och förgätmigej sa...

Visst är de där dagarna underbara! Jag förstår inte var de kommer ifrån men plötsligt är de bara där... Kanske blir så när man själv mår bra och hinner andas mellan blöjbytena ;0). Jag fattar inte hur du lyckas ta så vackra foton! Jag är grymt imponerad!!! Hade nog inte kommit på tanken att fota några grässtrån men ooooo vad vackert.

Olivträdet har jag planterat om i E-jord. Det är en sorts jord vi köper på släp från ett företag här i Västerås. Den är uppblandad med lera mm som olivträd ju tycker om. I många böcker står det att oliv och citrus tycker om samma slags jord och det stämmer på alla punkter utom den viktigaste. Oliv vill ha kalk medan citrus skyr det... Kalka därför jorden om du köper citrusjord till ditt olivträd. Jag hade ohyra på mitt citronträd i våras men när jag lät det stå ute i väder och vind så försvann ohyran på några veckor. Kanske kan vara värt att prova om det nu inte redan står utomhus dvs... Oj vad jag skriver!

Bara att fråga om du undrar över något mer.

Kram/ Anna

Jes/Vita villa vila sa...

Vilken mysig sida!! Hit kommer jag gärna igen :)

Kram Jes ♥