fredag 24 september 2010

Flyttat in..

Här har lite av ute möblemanget fått flytta in. Bordet som maken byggde åt mig ska inte alls få stå ute i vinter utan får campa tillsammans med olivträdet i vardagsrummet. Min familj skrattar & fnyser som vanligt åt mig då jag drar in olika konstiga (enligt dem) saker hit in men nickar sedan alltid gillande då dom ser slut resultatet- *fniss*I detta hörnet får just nu mina nya loppis saker stå och trivas. 2 silverfat, lampfoten och ljusstaken hittade jag förra helgen. Och så svärmors hemstöpta ljus. Vill verkligen stöpa ljus jag också. Kanske kanske i vinter......

Här hemma har vi veckostädat inför helgen och vill nu bara skicka stora kramar till er söta läsare innan vi startar vårt Fredagsmys med en god middag. Hoppas att ni får en trevlig helg.


/Dessie4 kommentarer:

Sirpa sa...

Det ser ju så mysigt ut!
Stöpa ljus är roligt!
Har en mycket mysig kväll!
KRam Sirpa

Vit och pastell sa...

Hej! Den hörnan blev supermysig! Jag tycker du gör rätt i som följer dina idéer. Utemöbler kan ju lika gärna vara innemöbler, fniss!

Kram Mia

Marie - Sofias syster! sa...

Så fint det blev! Kul att du hittade till Systrarna förresten!
Ha en riktigt mysig helg!
Kram/Marie

Madame C sa...

Hej Dessie,
Vad fint det blev i vardagsrummet. Olivträdet är ursnyggt. Har du erfarenhet av att övervintra det så? Jag skulle nämligen så gärna vilja ha ett olivträd i vårt matrum, men är rädd att det inte ska klara en hel vinter i varm, torr luft. Kanske har jag varit för feg!

Tack för din kommentar hos mig i fredags:)

Ha det gott,
Charlotta
Cesars trädgård