fredag 10 september 2010

Randigt

På posten i går kom ett paket. Det var sofföverdraget som jag beställt. Det ska egentligen vara till soffan i stugan, men jag tycker att det blev trevligt med liten ränder och färg inne i vårt vardagsrum just nu så den får sitta på soffan hemma ett tag iallafall.

I morse så klädde jag Liam i pyjamas och gick med honom till dagis.... Jo det är sant! Det var nämligen maskerad fest på dagis i dag, och Liam hade bestämt att han skulle vara John-blund. Så i pyjamas och med mössa, tofflor och en påse med sömnstoft (bomull) så begav han sig av på sparkcykeln. *söt* Dom hade jättekul.

Nu sitter vi i soffan på bilden och det är dags för Fredags mys för mig och Liam. Vi ska göra popcorn och se film. Han längtar efter denna kvällen hela veckan lilleman och nu är den äntligen här! =)
Ha en trevlig helg
Kram Dessie

1 kommentar:

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilket fint överdrag du har hittat till er soffa! Vi har vita överdrag till våra soffor och man hinner bara få på dem innan de skulle behöva tvättas igen. Trots att vi har lapptäcken över! Var på IKEA med mina tre vildjur idag och då såg jag en soffa som fick mig att storkna... En ganska rak modell med vitt skinn och "knappar" i dynorna. Helt uuuunderbar, men så kom jag och tänka på alla turer vi har haft med grafitti här hemma så då kändes det inte lika aktuellt längre ;0).
Hoppas ni får en underbar helg!

Kram/ Anna