torsdag 23 september 2010

Pyssel

Jag tror att vitaminer i massor måste inhandlas till vår familj. Charlie har fortfarande feber och hostar. Och nu börjar jag trilla dit... igen! Det går ju bara runt runt i vår familj. Vi har nu varit sjuka sen i mitten av sommaren och jag är såååååååå less!
Ja ja nog klagat. *fniss* Här är andra sidan av vårt kök. Ni var några som undrade om lamporna ovanför köksön. Om ni nu tittar ovanför köksbordet så ser ni kanske likheten mellan dessa lampor och den som sitter där.... Det är nämligen Ikeas FOTO lampor som sitter i hela köket. Fast dom som sitter ovanför köksön är sprayade med matt vitfärg!
I dag är en regnig dag på vår gata.. Och på regniga dagar då jag har små barn som är sjuka och ska hålla sig inne så kliar det i pysselfingrarna mina! Dagens pyssel blev en hållare till hushållapapperet. Jag ville ha det hängandes istället för ståendes på bänken. Då blev det att ta fram ståltråden och tillverka en sådan här.


På vänstra sidan så han jag gjort en ögla och en liten krok så att jag kan stänga den. Och så hängde jag bara upp den på krokarna på stången.Enkelt, och skönt att få bort lite från bänken!

Ha det gott!

Kram Dessie


2 kommentarer:

Sirpa sa...

Hej!
KRYA PÅ ER! Uh, vad jobbigt vara sjuk så länge, det tar på krafterna!
Så fint du har pysslat! Tack för tipsen!
Har en trevlig torsdag!
Kram Sirpa

Vita rosor och förgätmigej sa...

Era stackare! Jag lider med dig! Vi hade ju precis lika dant förra hösten. Det blir nog bättre (om ett år eller så) ska du se ;0).

Man kan inte sätta alla fröer nu. Bara de som är köldtåliga. Jag har läst mig till att palsternacka, spenat, vallmo och ringblomma tillhör dessa växter. Finns sääääkert fler men det känns ju lite onödigt att prova om det nu inte fungerar...

Kram/ Anna