söndag 5 september 2010

Måbär & gullig bloggvän..

I dag har varit en strålande dag. Efter en härlig fest i går med trevliga människor (Charlie charmade alla och äääälskade att vara på fest med liveband.. som han dansade och diggade.. *helsöt*) så vaknade vi upp tidigt i morse i vår stuga. Jag dolade på och stökade ihop lite saker i stugan och gick sedan med min svägerska och svärmor ut i stallet och drog ut på en ridtur genom skogen.
Vi red ut till sjön och just som vi står där så skingrar sig molnen och solen skiner med varma strålar på mitt ansikte. Det var så härligt och vi susade hem på barriga vägar. *lycka*
Har ni sett vad vår måbärshäck har vuxit i sommar. Mitt recept för att få den att växa är att hålla bort gräsmattan som gärna växer sig in. Gräs kan kväva det mesta. Jag gödslar den vår och höst och vattnar det nästan lika ofta som jag vattnar mina blommor.
Eftersom att jag är ute efter insynsskydd så får den gärna skynda sig att växa och därför lägger jag ned extra kärlek på den. =)
I dag blev jag så glad då söta Anna med bloggen Vita rosor & förgätmigej har med mig som ett av sina bloggtips på läsvärda bloggar. Så jag får passa på att säga välkommen till eventuellt nya läsare, så roligt att ni hittat hit.

I kväll så blir det att krypa i säng tidigt för i morgon är första dagen för Liam på förskolan efter ett låååångt sommarlov.
En trevlig Söndagskväll önskar jag er alla.
Kram Dessie

2 kommentarer:

Inspiration i vitt sa...

hos dig växer det så det knakar ser jag men det är väl för att du ger allt grönt omtanke och kärlek. Kram på dig/Ingela.

Sirpa sa...

Hej! Du har ju en fin och läsvärd blogg! Hoppas det går bra för Liam!
Vad fint du har det på gröna! Hästar, vid vattnet, solstrålar...låter som en romantiskt bok eller film :)
Har det bra!
Kram Sirpa