fredag 26 februari 2010

Så går hela veckan..


Jag och pojkarna pyjamas är hemma och myser denna morgon. Tv:n går för fullt. Charlie sover ännu i sin spjälsäng som vi tog in i förrgår.
Denna veckan har jag hunnit massor. Planerat inför dop, träffat prästen, bokat bönhus mm, hälsat på Sofie och Tyko, varit och tagit cellprov, (jätteviktigt.. kom ihåg detta allihopa, fick även veta att vid 40-50års ålder så blir man kallad för mammografi.. det tycker jag låter galet sent i livet..?!? visst borde det väl vara från 30 iallafall?? Då nu bröstcancer är så vanligt...) storhandlat, bakat, (även ätit upp baket *hihi*) bokat kyrka.. i Aug blir vi man och fru! Försöker fortfarande lära Charlie att somna själv. Det går sisådär. Han har även provsmakat både det ena och det andra.. och favoriten tycks vara banan! =)
Dagarna har bara runnit iväg och helt plötsligt så har en hel vecka till gått. Och jag NJUTER av att ljuset faktiskt letat sig fram, solen lyser ända in i min själ.
Veckans kommentar från Liam. "Han blev inte arg för han förstår att sådant kan hända då man inte är försiktig och inte tänker sig för!" Denna kommentaren la han i går efter att han smällt upp bildörren in i grannens bil!
Jobbat riktigt dåligt på Beach + Brudklänning 2010 i veckan. Får lov att ta tag i det nästa vecka då! =) Brudklänningen hänger för övrigt nu i sovrummet tillsammans med Charlies dopklänning. *spännande*
Liam tittade på mig i förrgår då jag satt och antecknade i blocket där jag skriver ned planer inför bröllopet och så tar han pennen av mig och skriver sitt namn längst ned på sidan. "Det är så att ni ska komma ihåg att ta med mig då ni ska gifta er!" Sötis!! Han verkar tycka att mamma har för mycket att tänka på!! =)
Ha en underbar Fredag alla ni härliga.

3 kommentarer:

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vad härligt det låter! Planera inte ihäl dig bara... blir lätt så när man planerar för bröllop *hihi*
Kram/ Anna

Frida sa...

Blev som orolig när du inte bloggat något, men det är klart du har haft fullt upp, vad kul med bröllop och dop. Ha en fin helg , kramar

Johi - drömmar om vanilj sa...

Härliga planer! Vi gifter oss i maj så det är fullt upp! Kram