lördag 13 februari 2010

Där fantasin flödar..

I Liams rum är det färg och fantasi. I taket hänger en "gunga". Vi har byggt en liten läshörna i en del av rummet, med stora kuddar på golvet. Där sitter vi och myser och läser av sagorna.

Sedan har vi kapat upp ett hål i väggen och byggt en koja. Utanpå är en spånskiva sågad och målad som en borg.
Facklan utanpå borgen är från Ikea. Den lyser verkligen i ett brandaktigt, svagt sken, så den passar jättebra som nattlampa. Vi har fortfarande inte en enda list på hela övervåningen och jag undrar verkligen när det ska bli helt klart där uppe... nåja, en annan dag! =)Jag och Liam har varit på bio i dag, det var jättemysigt och han var så glad över att få åka och mysa ihop sig i mörkret med en påse lördagsgodis och popcorn. Filmen var jättegullig, fast mer en tjejfilm faktiskt.
Vid middagen så frågar herr Sambo om Liam sett några snygga tjejer på bion. Så svarar sonen "Jag satt och tittade på tjejerna som satt bakanför oss, en av dom hade glasögon... men pappa... vad betyder ragga??!?!"
Där ser man, jag som trodde att jag och min lilla oskyldiga son sitter och myser till en film så sitter ungen och kollar på tjejer... Nä du lille man, du får vänta några år med att ragga du, det har mamma bestämt! =)
I morgon är det Alla hjärtans dag. Och vi ska åka på kalas. *spännande*
Ha en skön Lördags kväll allihopa!

5 kommentarer:

Vita rosor och förgätmigej sa...

*hihi* Där ser man! Inte har mamma en aning om vad som pågår i det lilla huvudet... Underbart rum han har! Fantasieggande skulle jag beskriva det som.
Kram/ Anna

Frida sa...

Vad fint ni har vi handlar lister för fullt och listar om byggmax har jättefina och bra pris. Kram

Fröken Vit sa...

Hej!

Måste börja med att säga, vad snygg du är! :-)

Jag gillar också shabby chic och älskar att vara hemma med barnen.
Ser att du också gillar Green Gate som är en stor favorit hos mig.

Vill du vara med i utlottningen av ett somrigt armband och en söt necessär i päls, så kika in till mig.

Kram
♥♥♥Fröken Vit i Madickenhuset♥♥♥

sofie sa...

det är mitt livsprojekt. att "nej" inte ska vara i närheten av det vanligaste ordet mitt barn hör. för jag har också hört och förfärats av den statistiken. hujedamej.

Romantiska Hem sa...

Ville bara kika in och önska en fin alla hjärtans dag! Kram Petra