måndag 15 februari 2010

Härliga soliga måndag.

I dag känner jag ljuset och solen stråla rätt in i min själ! Efter en mörk, kall, snöig och blåsig vinter så känner jag att ljuset verkligen behövs. Tänk att allt känns så mycket lättare bara solen tittar fram. Liam är på dagis och leker, jag, Charlie och mormor har varit ute på en prommis och nu är det snart dags för lunch. Det är lite svårt att hinna allt man vill då den lilla pockar på uppmärksamhet nu hela tiden och inte alls vill ligga ned själv. Det blir lite rörigt runt omkring oss just nu, men det får man ju ta. I dag har jag iallafall tänkt hinna städa lite. Jag brukar ta Charlie i bärselen om han är missnöjd med att ligga själv och sedan bär det av. Han somnar nästan alltid då jag startar dammsugaren. Gungandet+ ljudet blir visst ljuv musik i hans öron! =)För att det ska bli lite lättare att hålla ordning här nere nu så har jag Charlies leksaker i den vita tunnan bredvid bokhyllan, det hjälper faktiskt att bara kunna kasta ned alla småsaker där i.
Liam är duktig på att städa själv och får lov att hålla leksakerna på sitt rum och har olika backar som han stoppar olika saker i. Det är lättare för honom att städa då.
Vi har ganska små rum på nedervåningen och det gör ju tyvärr att det så snabbt ser stökigt ut bara för att några saker står framme... Men det brukar ju iofs. göra att man blir lite duktigare på att plocka bort efter sig.
Nä bäst att sätta fart!
Soliga kramar till er alla i dag!

2 kommentarer:

Carina sa...

Hejsan ! Är det en Ektorp soffa ni har...det är så att vi oxå har en vit sån som nu börjar va lite smutsig ;) Tumlar du klädseln och tyget som är till stommen går den in i tvättmaskin,Nej det är inte OS i dumma frågor =)) Jag tycker din blogg är så härlig både familjeliv och mitt stora intresse heminredning ! Jättemysigt har ni !!

Dessie sa...

Hej Carina. Jo det är en Ektorp soffa. Jag kör klädseln i maskin på 60 grader. (slänger även i lite tvättförstärkare så att det ska bli riktigt vitt, man ska nämligen inte använda klorin till klädslarna) Men jag låter den hängtorka. Man får slita och dra för att få på tyget igen och passar inte någon med långa naglar.*fniss*
Va kul att du gillar bloggen!
Kram Dessie