måndag 15 februari 2010

Glada härliga ungar

Jag och Charlie har just hämtat Liam på dagis. Nu ligger liten ute i vagnen och sover så skönt. Jag är så glad för att vi byggde vår kallfarstu. Där kan nu vagnen stå utan att jag behöver vara orolig att grannens katt hoppar in i vagnen. Det minns jag att jag var jätteorolig för med Liam. Och det gör inget ifall det är mörkt ute, utan han kan ligga där iallafall. (Jag tycker annars att det känns otrevligt att ställa ut vagnen i mörkret, så det gör jag aldrig.)
Det är så härligt ute att man verkligen inte vill vara inne i dag. Vi har så tur att det är uppskottat stora högar med snö överallt runt vår gård och det kan ju vara hur kul som helst om man är 4 år gammal! =)Tänk att snart är det sportlov, vi får hoppas på att det blir fint väder då så får vi åka mycket skoter, kälke i backen och bara njuta av varandras sällskap utomhus!
1 kommentar:

Vita rosor och förgätmigej sa...

Ser sååå härligt ut! Vi var oxå ute idag och jag åkte min skäl pulka som aldrig förr... Det är så roligt! Jag har heller aldrig klarat av att låta barna sova ute själv. Det är lixom inte värt det för jag kan inte slappna av själv. Springer och kollar heeeela tiden...
Kram/ Anna